Пошук

КУБОК ВІТАЛІЯ ВЕЧЕРУКА ПОВЕРНУВСЯ В РІДНИЙ ЛИПОВЕЦЬ!!

Дата: 19.12.2022 09:40
Кількість переглядів: 113

Фото без описуСтартував XIX обласний турнір серед чоловічих команд з баскетболу на кубок пам'яті Вечерука Віталія Івановича.

ІЗ 2012 року турнір має статус Кубка області з баскетболу серед чоловічих команд і є одним із масових баскетбольних змагань серед чоловічих команд у Вінницькій області. Липівчани радо прийняли гостей : минулорічих чемпіонів БК "Терміти" м. Вінниця, колектив Жмеринської ДЮСШ, Іллінецької ТГ, Козятинської ТГ, господарів турніру команди Липовецької ТГ і ДЮСШ.

Пролунав Славень, капітани команд підняли прапор України.

У жалобі схилили голову за полеглими за Україну бійцями. В онлайн форматі привітав своїх баскетболістів наш Захисник , тренер Андрій Григорук і побажав їм перемог,не в боротьбі за 1 місце, а кожному особисто в житті.

Голова Федерації баскетболу області Сергій Дусь привітав учасників ігор і подарував господарям баскетбольного поля м"яч.

Привітав усіх міський голова Віктор Бичков.

-Липовеччина рада приймати таких шановних гостей, які сьогодні завітали

Вітаю учасників турніру, бажаю наполегливості та завзятості у боротьбі за першість. Хай кожна гра буде чесною, і не важливо, хто переможе, головне-це участь!

До першої групи, що виступала у спортивній залі ДЮСШ - Козятинська ТГ, Липовецька ТГ і Липовецька ДЮСШ. У спортзалі ліцею №2 змагалися «БК Терміти» Вінниця, Іллінецька ТГ та Жмеринська ДЮСШ.

Усі показали гарну гру!

За результатами змагань - першість виборола команда Липовецької ДЮСШ! МОЛОДЦІ!

Нас намагаються зламати ракетними обстрілами, руйнуванням енергетичної системи, але ми-є те світло, яке їм не вдасться загасити!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь