Пошук

ПОДАРУВАЛИ РАДІСТЬ МОЛОДІЙ СІМ"Ї

Дата: 16.12.2022 14:51
Кількість переглядів: 111

Днями молодій жінці із нашої громади, яка перебувала на квартирному обліку, як дитина позбавлена батьківського піклування, придбали власне житло – двокімнатну квартиру загальною площею 56,60 кв.м. в одному із населених пунктів громади. Помешкання з усіма вигодами придбали за кошти субвенції державного бюджету місцевим бюджетам в сумі 525130грн.00 коп.. Вибирали житло прискіпливо, як для себе, мабуть, тому і задоволена ним молода мама.

Марії 24 роки, вона виховує п"ятирічну донечку. Перебувала на квартирному обліку Очитківської сільської ради у порядку черговості серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.Цьогоріч їй посміхнулась доля.

Міський голова Віктор Бичков, керуюча справами виконкому Ольга Русецька, начальник відділу соціального зазисту та охорони здоров"я Олена Томчак завітали на новосілля. Привітали Марію М. із такою приємною подією в її житті, побажали миру, благополуччя та затишку в оселі. Ну і , звичайно ж, привезли з собою подарунки. Все необхідне для початківця вести власне господарство-посуд, ковдри, подушки, постіль, іграшки для дитини та набір побутової хімії.

ХАЙ ЩАСТИТЬ В ЖИТТІ!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь