Пошук

ОСВІТА НЕ МАЄ ПРАВА НА ЗУПИНКУ

Дата: 16.12.2022 10:22
Кількість переглядів: 138

Робота освітян, як нескінченний плин календарних днів, не має права на зупинку, бо результат її стає помітним через роки наполегливої праці.

Тож традиція виявляти та розвивати інтелектуальний потенціал учнівської молоді збереглася і в рік важких випробувань для нашої країни та кожного з нас зокрема. Напередодні різдвяно-новорічних свят приємно зазначити, що 364 учні шкіл нашої громади протягом листопада-грудня 2022 року взяли участь у ІІ етапі предметних олімпіад та нині мають гарні досягнення. Дякуємо всім педагогічним колективам, шкільним командам за участь та щиро вітаємо переможців змагань, 48 із яких отримали першість, відповідно 70 й 87 школярів посіли ІІ та ІІІ місця. Представлятимуть нашу громаду в ІІІ обласному етапі Всеукраїнських олімпіад у 2023 році 22 учні, які навчаються в закладах загальної середньої освіти Зозова, Липовця (ліцеї №1, №2, №3), Росоші, Лукашової.

Отож, пітьма, в яку безуспішно намагаються занурити українську націю в часи жорстокої війни, не здатна стати на перешкоді освітньому процесу. Адже кожне дитяче досягнення – це незгасний промінчик, що спонукає до розвитку незламної освіченої особистості.

На фото: у складі предметних журі спільно з фахівцями комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» учителі біології, фізики, хімії, інформаційних технологій у період з 5 по 14 грудня 2022 р. обговорюють критерії оцінювання олімпіадних завдань, перевіряють учнівські роботи, визначають кращі результати й претендентів для участі в обласних етапах змагань. Ці зустрічі проходили у жвавих обговореннях питань організації освітнього процесу, зокрема, за програмами Нової української школи, обмінах досвідом роботи педагогів в умовах, які потребують пошуку нових можливостей співпраці з учнями, психологічної підтримки, використання форм роботи, які стимулюють до навчання й пізнання тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь