Пошук

ПРИВІТАЛИ УЧАСНИКІВ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З УШУ

Дата: 16.12.2022 09:53
Кількість переглядів: 91

З гарною місією міський голова ВІктор Бичков відвідав спортивний клуб "ОРІОН", заснований дев"ять років тому на Липовеччині , вихованці якого мають сьогодні чудові результати у боротьбі Ушу, прославляючи рідний край.

У 2017 році при Липовецькій дитячо-юнацькій спортивній школі, поряд із п"ятьма відділеннями - баскетболу, футболу, пауерліфтингу, стрільби кульової, волейболу, було відкрито відділення рукопашної боротьби. Його роботу очолив тренер Сергій Яропуд. З того часу і прослідковується співпраця між Липовецькою ДЮСШ і СК"Оріон".В цьому році на розвиток цього виду спорту з бюджету виділено близько 200 тис. грн. і воно того варте.

Маленька спортивна кімната , де проводяться заняття,це місце , де гартується не тільки тіло, а й здоровий український патріотичний дух, виховується воля до перемоги.

Нещодавно вихованці цього клубу захищали честь України у VIII Чемпіонаті світу з УШУ серед юніорів, Це круто! У чемпіонаті брали участь команди 56 країн світу і нашим хлопцям, нашим бійцям - Владу Приймаку і Владу Решетнику вдалось зі своїми результатами увійти в десятку кращих. Пишаємося, що прості хлопчики з України вміють захищати спортивну честь своєї країни, і в тому числі Липовеччини.

Діти ділились яскравими незабутніми враженнями про довгу подорож,Чемпіонат, боротьбу, своїх суперників, їх тренерів. Найбільше зворушило те, що вони зрозуміли-Україну знають, Україну підтримують і нею захоплюються. Про це говорили їм через перекладачів тренери з Казахстану, Португалії, Кореї, інших країн. Приємно, що діти відчули значимість країни в якій живуть і спортивну честь якої захищають.

Голова подякував Василю Авраменку, Андрію Андрущаку, Сергію Яропуду за вагомий внесок у розвиток молодіжної політики на Липовеччині, спортивно-патріотичне виховання молоді, сумлінну працю та відданість справі. Бажаю Вам і спортсменам успіхів і процвітання!

Висловив щиру вдячність батькам за терпіння, за підтримку своїх дітей у їх починаннях.

Юним учасникам Чемпіонату світу міський голова вручив символічні нагороди-Почесні грамоти міської ради та грошові винагороди.

Міцного здоров’я вам, успіхів, наполегливості у досягненні результату, наснаги та перемог!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+5


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь