Пошук

ПРО НОВИЙ РЕЖИМ РОБОТИ

Дата: 09.12.2022 10:12
Кількість переглядів: 107

На наше звернення до АТ "Укрпошта" отримали відповідь наступного змісту.Формування мережі поштового зв"язку відбувається відповідно до діючих документів Укрпошти, що розроблені відповідно до нормативів. затверджено го наказом Міністерства інфраструктури України від 28.11. 2013 року.Встановлюються режими ВПЗ в залежності від кількості населення , яке мешкає в населеному пункті- до 200 мешканців 1 раз у тиждень, до 1200 -два рази на тиждень, Більше 1201 чол. -три рази на тиждень. Утримання ВПЗ у сільській місцевості не виправдовує себе-значна збитковість сільських відділень, низьке завантаженя персоналу, зношеність та незадовільний стан приміщень, що потребує значних інвестицій.

Тому запроваджується інший формат роботи ВПЗ-у сільській місцевості нерентабельні ВПЗ замінили пересувними -ПВПЗ.

При їх впровадженні у населений пункт приїздить за визначеним графіком поштова машина, яка у точці, визначеній місцевою владою, надає поштові та фінансові послуги.

Робота буде запропонована усім діючим працівникам, де будуть пересувні ВПЗ.Компанія зацікавлена у їх працевлаштуванні як фахівців.За консультацією можна звернутись до Контакт-Центру за тел. 0 800 300 545 або написати на ел. скриньку : ukrposhta@ukrposhta.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь