Пошук

ЗІГРІЄМО НАШИХ ДІТЕЙ ТА ПОКРАЩИМО ОБЛИЧЧЯ ГРОМАДИ

Дата: 08.12.2022 14:57
Кількість переглядів: 142

У Скитці реалізовано проєкт «Зігріємо наших дітей та покращимо обличчя громади».

Сьогодні координатор проєкту Тетяна Поліщук завітала у Скитківський округ із гарною місією - вручення сертифікату на суму 100 тис. грн.

Реалізуючи грантовий проєкт конкурсу «Час діяти, Україно!», який проводиться за фінансової підтримки Благодійного фонду @Фонд «МХП-Громаді» та МХП, Скитківська громада організувалась і , в рахунок співфінансування провела роботи із облаштування віконних відкосів.

Другу частину вікон мали придбати місцеві аграрії. Проте, сьогодні вони цього не зробили.

100 тис. грн., передбачені проєктом, були використані на придбання і встановлення металопластикових вікон. Пісок завезла міська рада і батьки приступили до роботи. Коли у післяурочний час , коли у вихідні дні, дружно встановили вікна. Тепер дітям тепло під час уроків.

Зараз учителі працюють над оздобленням класних кімнат. Школа невеличка і затишна.

В результаті реалізації проєкту, практично готові класні кімнати до занять у 5 кл. (кер.Алла Островська), 7 класі-(керівник Ольга Мацюк), у 9 кл. (кер. Алла Зоря). та кабінет інформатики. Діти задоволені умовами навчання, у класних кімнатах акуратно й затишно, на черзі подальше облаштування вікон.

Зараз діти дружно готують малюнки на передову захисникам, аби передати їх волонтерами.

Вдячність батькам учнів Василю Ішматову, о. Петру Ковальчуку, Олегу Квартальному, Олександру Вишневому, родинам Миколайчуків, Сікорських, та технічному персоналу школи за суттєву підмогу.

Діти вдячні "МХП-Громаді!" за тепло, чудовий настрій і сподіваються на подальшу співпрацю!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь