Пошук

ПРИВІТАЛИ САМОВРЯДЦІВ З СВЯТОМ!

Дата: 07.12.2022 14:09
Кількість переглядів: 189

Відбулись урочистості з нагоди Дня ЗСУ та працівників органів місцевого самоврядування.

Присутні в залі хвилиною мовчання вшанували пам"ять полеглого за Україну нашого колеги Петра Володимировича Дишлова, та усіх земляків , які поклали свої життя на вівтар свободи і незалежності України

Волонтерів, військовослужбовців,працівників органу самоврядування , депутатів, виконком привітали міський голова ВІктор Бичков , депутати міської ради Віктор Дорошенко та Віра Абрамович, голова Липовецької Профспілки працівників держустанов Валентина Тращук.

Для усіх, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням та працює на благо липовецької громади і прагне, щоб вона була спроможною та сильною у цей день линули вітання.

-Прийміть слова вдячності і поваги за професійність, активну громадянську позицію, патріотизм та відданість справі, вклад у розбудову в Україні місцевого самоврядування, що базується на принципах європейської демократії,-зазначив у виступі міський голова.

За вагомий внесок у розвиток громади , волонтерство, підтримку ЗСУ Грамотами та грошовими винагородами відзначено старосту с. Іваньки, Пісочин Тетяну Дорош, Головного спеціаліста відділу організаційного забезпечення ради Аллу Козаченко, діловода Скитківського округу  Світлану Обець, завідувача сектором з НС Володимира Михайленка, депутата Олену Семчук, старосту с. Зозівка Галину Семчук, депутатів міської ради Людмилу Добровольську, Миколу Любченка, Віктора Дорошенка.

Окремі слова вдячності линули на адресу ветеранів органів місцевого самоврядування.

-Шановні спілчани, нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку інституту місцевого самоврядування.Бажаємо всім наснаги, сил, здоров’я, нових ідей та їх втілення на благо Липовецького краю й України!-зазначила голова Профспілки держустанов.

Разом до Перемоги!

 

За професійність , активну громадянську позицію, відповідальність та активну участь у профспілковому русі відзначено Почесною грамотою та грошовою винагородою

первинну профорганізацію старостинських округів (голова профкому Василь Чигрин),

Катерину Адамович, старосту з Попівки,,Ольгу Камінську, діловода з Богданівки, старосту сіл Лукашівка, Ясенки , Нарцизівка, Берестівка - Ларису Вінничук, старосту сіл Очитків, Люлинці - Зінаїду Кучеренко, начальника відділу СЗ і ОЗ- Олену Томчак, директора КЗ "ЦНСД" Руслана Побережця , профорганізатора відділу МА та ЖКГ Катерину Радзівіл, директора КП " Комунсервіс" Сергія Фальківського.

Грамотою Федерації Профспілок Вінниччини відзначено грмадську роботу старости сіл Скитка, Хороша, Теклинівка Віктора Романова.

Профспілковою відзнакою Федерації Профспілок Вінниччини "За співпрацю" відзначено діяльність міського голови Віктора Бичкова.

Віночок патріотичних українських пісень дарували самоврядцям кращі творчі колективи та солісти міського будинку культури.

По завершенні урочистої частини всі учасники заходу поклали квіти до Пам"ятного знаку Героям Небесної Сотні та полеглим за Україну Землякам. Вічна шана!

Від усього зібрання шлемо щирі вітання з нагоди свят Дня ЗСУ та Дня місцевого самоврядування нашому воїну, захиснику, старості с. Нападівка, Вікентіївка , Богданівка ЩЕРБАНЮКУ ВАСИЛЮ ЯКОВИЧУ, депутату Юрію Юкалу та усім нашим Землякам, які боронять Україну! Хай наша віра оберігає вас від ворожої зброї!

Дякуємо! Підтримуємо та міцно обіймаємо!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь