Пошук

ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ-НІ!

Дата: 30.11.2022 16:23
Кількість переглядів: 147

Фото без описуСкажемо домашньому насильству НІ!

Сьогодні, 30 листопада, в рамках Всеукраїнської Акції «16 днів проти насильства» відбулася Липовецька міська, вулична Акція, під гаслом «Скажи домашньому насильству НІ».

Участь у Акції взяли: фахівці Центру надання соціальних послуг Липовецької міської ради; юристи Липовецьке бюро безоплатної правової допомоги; дільничні офіцери поліції та поліцейські офіцери громади Відділу поліції № 4 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області.

При спілкуванні із жителями та гостями міста, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу на тему: запобігання та протидії домашньому насильству. Адже насильству не має виправдання і його не потрібно терпіти.

Основним кроком до подолання проблеми домашнього насильства, має стати його ідентифікація та усвідомлення. Що стосується сім’ї - то особливо сьогодні, у наших неспокійних буднях, сім’я має бути тим місцем: де світло і затишно, де нас цінують, розуміють і поважають, де комфортно і безпечно.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь