Пошук

ВИКОНКОМ РОЗГЛЯНУВ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 30.11.2022 14:24
Кількість переглядів: 260

 

Перед засіданням виконавчого комітету члени виконкому та запрошені вшанували пам"ять полеглого колеги Петра Володимировича Дишлова, який загинув смертю хоробрих, та всіх , хто віддав життя за Україну, хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДалі, міський голова Віктор Бичков провів засідання  виконавчого комітету міської ради, на якому розглянули актуальні питання із життєдіяльності громади. Зокрема, виконком затвердив протокол комісії щодо забезпечення дитини, що перебувала під опікою, житлом, надав дозвіл на виготовленя ПКД "Капітальний ремонт (заміна вікон) будівлі філії "Скитківська гімназія Липовецького ліцею №2 Липовецької міської ради , затвердив ПКД "Капітальний ремонт навчальних корпусів та утеплення фасадів і заміна основного корпусу Липовецької ЗОШ 1-3 ст. №2, що по вул. Героїв Майдану ,11 в м. Липовець.Члени виконкому внесли зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 06 липня 2022 року "Про затвердження складу комісії та Положення про комісію щодо визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам", прийняли рішення з питань перерєстрації та постановки на облік транспортних засобів та про організацію радіаційного та хімічного спостереження на території Липовецької громади.

По завершенні розгляду питань, міський голова привітав із нещодавнім ювілеєм старосту с. Зозівка Галину Вячеславівну Семчук.

На зустріч із старостами була запрошена начальник відділення Укрпошти Тамара Василівна Мурашова. До неї було чимало питань стосовно реорганізації, обслуговування населення та подальшої співпраці із "Укрпоштою", відповідно до яких вона інформувала присутніх. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь