Пошук

ГРАНТОВИЙ ПРОЄКТ В ДІЇ

Дата: 28.11.2022 15:15
Кількість переглядів: 118

Два проєкти Липовецької міської ради стали переможцями грантового конкурсу «Час діяти, Україно», який проводиться за фінансової підтримки Благодійного фонду @Фонд «МХП-Громаді» та МХП. Перший з них, «Зігріємо наших дітей та покращимо обличчя громади», передбачає встановлення нових металопластикових вікон в Скитківській гімназії. Другий, «Безперебійна подача води – одне з ключових питань громади», має забезпечити безперебійне водопостачання для жителів сіл Очитків та Люлинці.

Сьогодні координатор грантової діяльності МХП Тетяна Поліщук із прес службою відвідала села Очитків та Люлинці, аби пересвідчитись як на ділі працює даний проєкт.

Нині, завдяки генератору, придбаному в рамках проєкту, свердловина забезпечує мешканців обох сіл водичкою. За добу це приблизно до 20 метрів кубічних води. Територія облаштована у прибережній зоні відповідно до вимог законодавства. Обслуговує генераторну фахівець своєї справи Олег Миколайчук.

Ідею від громади озвучила староста Зінаїда Кучеренко, а опрацював її як проектну пропозицію відділ економічного аналізу та залучення інвестицій. 

Пані Тетяна Поліщук вручила сертифікат переможця конкурсу «Час діяти, Україно» на суму 50 тис. грн. заступнику міського голови Анатолію Дацькому.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь