Пошук

З ТУРБОТОЮ ПРО ЛЮДЕЙ

Дата: 23.11.2022 09:49
Кількість переглядів: 228

ДЛЯ ЛЮДЕЙ

Працівники КНП " Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги ", яке очолює головний лікар Василь Бондар, до Дня Архистратига Михаїла зробили собі і пацієнтам чудовий подарунок-за свої зароблені кошти і провели ремонт лівого крила поліклінічного відділення Липовецької міської лікарні. Правда, чимало зусиль довелось докласти усім, щоб гарний задум реалізувався. Коли на рахунку підприємства з"явились кошти, виникло питання надання дозволу на ремонт. Власник приміщення КНП "Липовецька міська лікарня", у особі головного лікаря Олександра Дмитрука , був проти такого плану, мотивуючи це тим, що на поверсі будуть і робочі кабінети його працівників. Але, розглянувши питання на сесії міської ради, вдалось приміщення умовно розділити.

При цьому, адміністрація КНП " Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги " облаштувала на своїй частині поверху умивальники, внутрішню вбиральню і зробила окремий вхід і вихід у відповідні мережі.

Розділено навпіл і хол між лівим та правим крилом, Ліва частина , що прилягає до лівого крила приміщення облаштована під реєстратуру. Світлі тони та простір коридора, маніпуляційної, нові меблі теж радують око. Тепер пацієнтам приємно лікуватись , а медперсоналу - працювати в таких умовах.

Дякуємо головному лікареві Василю Михайловичу Бондарю за турботу про колектив та липовчан!

Особлива вдячність працівникам підприємства, які доклали до цього своїх рук : завгоспу - Юрію Поліщуку, електрику - Олександру Мельнику, водіям Сергію Слушному, Андрію Цивилюку, Валентину Авер"янову, Олександру Лук"янову, які майстерно володіють всіма будівельними професіями, за участь у реалізації задуму.

На відміну від своїх колег із міської лікарні, колектив зміг організуватись , а не займатись пошуком причин та пояснень щодо небажання працювати.

Це яскравий приклад того, що і в умовах воєнного періоду, при бажанні, можна створювати належні умови праці, дбати про пацієнтів, самовіддано трудитись на благо Липовеччини.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь