Пошук

З ДНЕМ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ!

Дата: 21.11.2022 15:44
Кількість переглядів: 106

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи . Цей день визначений Указом Президента України на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист європейського вибору та демократичних цінностей нашого народу.

У наших серцях назавжди залишиться пам’ять про ті буремні дні , ми не забудемо покладені на вівтар Свободи життя Героїв Небесної Сотні, Героїв АТО, усіх, хто не вагаючись, віддав його за Україну.Серед них - наші липовчани! Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Вітаю з Днем Гідності і Свободи учасників національно-визвольної боротьби, усіх тих, хто зі зброєю в руках захищає цілісність та незалежність України, усіх, хто відстоює гідність і свободу в тилу . Ми ще досі проходимо іспит на істинну незалежність України, і розуміємо, що вона починається з внутрішньої свободи й гідності кожного. Бажаю вам, мужності, консолідації та найскорішої перемоги. Слава Україні! Слава її Героям!

На зображенні може бути: 1 особа та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь