Пошук

Дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе...

Дата: 14.11.2022 15:24
Кількість переглядів: 95

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

Відбулось засідання комісії з питань захисту дитини, яке провела заступник голови комісії, керуюча справами виконкому Ольга Русецька . Члени комісії розглянули :

-Ухвалу Липовецького районного суду про надання висновку гр. П. щодо доцільності позбавлення батьківських прав стосовно дитини;

-Ухвалу про надання висновку щодо доцільності визначення місця проживання дітей біля матері гр. А . та відібрання їх у батька.

Також було розглянуто питання

-про стан соціального супроводу сімей , які перебувають у СЖО гр. Ж. і гр. К. та можливості повернення дітей із Вінницького реабілітаційного Центру на виховання у сім"ї;

-про стан виконання батьківських обов"язків гр.С. та забезпечення реалізації потреб дітей;

Розглянуто лист КНП Вінницький обласний спеціалізований будинок дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки про продовження терміну перебування дитини Ц. у закладі.

Комісія затвердила індивідуальні плани соціального супроводу дітей , які перебувають у складних життєвих обставинах та вивчила питання обов"язковості надання соціальної послуги взяття під соціальний супровід сім"ям , які перебувають у складних життєвих обставинах гр. Ч., С., К.

Інформувала по кожному із питань начальник служби у справах дітей Вікторія Іванюк.

У ході засідання було заслухано членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З’ясовані факти і обставини з кожного питання окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які взяті на контроль до їх повного виконання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь