Пошук

СТАРТУВАВ 2 ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ОЛІМПІАД

Дата: 10.11.2022 09:14
Кількість переглядів: 301

4 листопада 2022 року традиційно стартував ІІ етап Всеукраїнських олімпіад з базових навчальних предметів, учасниками яких стають переможці попередньо проведених шкільних етапів змагань. Цьогоріч усі заходи з учнівською молоддю проходять з дотриманням законодавчих вимог щодо дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Протягом 4-9 листопада 2022 р. пройшли олімпіади з екології, математики, правознавства, учасниками яких стали 80 учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади; організовано роботу оргкомітету та предметних журі, які обговорювали зміст завдань, критерії оцінювання учнівських робіт, здійснювали перевірку, визначали переможців та претендентів для участі в обласному етапі. Супровід цієї роботи здійснює комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників». Крім того, працівники Центру проводять методичні діалоги з учителями з питань освітньої діяльності в умовах Нової української школи, спільно визначають тематику для нових зустрічей у творчому колі професійних спільнот педагогів.

Попереду ще не один місяць напруженої роботи педагогічного загалу, нові досягнення наших школярів, активна робота з підготовки майбутніх учасників до обласних олімпіад. І з кожним кроком все більше буде учнів - переможців та призерів, що підкріплюватиме їх віру у власні можливості та стимулюватиме до пізнання та розвитку. І кожна така маленька учнівська перемога ставатиме невід’ємною частинкою такої бажаної для кожного українця загальнонаціональної Перемоги!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь