Пошук

ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА СЬОГОДНІ ВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ.

Дата: 09.11.2022 15:27
Кількість переглядів: 565

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Керівництво громади та працівники культури Липовеччини розпочали захід покладанням квітів до Пам"ятного знака Героям Небесної Сотні та землякам, полеглим в боротьбі за Україну і низько вклонилися їх світлій пам"яті.

У залі міського будинку культури своїх колег привітав зі святом Геннадій Терлецький, заслужений працівник культури України. З вітальним словом звернувся до культармійців заступник міського голови Володимир Дужий. Він висловив культармійцям щиру вдячність за самовіддану працю на ниві культури, за волонтерське подвижництво, професійність та патріотизм . Подяками міської ради відзначив колективи міського будинку культури, публічної бібліотеки та музичної школи, які вручив із квітами керівникам.

Чимало вітань сьогодні линуло на адресу наших артистів-від начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Лесі Білозерової, голови профспілки працівників культури Вікторії Терлецької, помічника народного депутата Петра Юрчишина- Стукан Світлани , від депутатів міської ради Віри Абрамович та Володимира Дишканта. Теплі та щирі слова вітань зворушили та надихнули армію працівників культури на нові звершення, нові здобутки у праці. По-батьківски тепло згадував виступи своїх колег у шпиталях, військових частинах та на благодійних акціях у сусідніх територіальних громадах керівник галузі Геннадій Терлецький . Усіх , хто на передовій культурного фронту, відзначив подяками управління та передав вітання і подяки від командування військових частин .

Зі святом , дорогі наші митці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь