Пошук

9 листопада-Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва !

Дата: 09.11.2022 08:29
Кількість переглядів: 144

 

Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту і незламність. Розвиваючись у взаємовідносинах з культурами Заходу та Сходу, посіла гідне місце в культурі світовій. Проникнута козацьким нескореним національним духом свободи і вольності, вона надихає і запалює народ . В умовах війни працівники культури перебудувалися і розгорнули свій фронт-фронт боротьби піснею, художнім словом!

Сьогодні ви, артисти і митці , – це потужна армія, яка бореться з ворогом на своєму культурному фронті і надихає наших захисників на перемогу!

Ваша робота єднає всіх нас. Своєю щоденною творчістю ви, шановні працівники культури, несете людям почуття любові до пісні , до прекрасного та гордості за Україну.

Зичу кожному, хто за покликом серця присвятив своє життя культурі – ПЕРЕМОГИ, людської шани, вдячних поціновувачів вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії для пошуку і втілення в життя прекрасних ідей, проєктів і створення шедеврів мистецької культури!Щиро вдячний за сумлінну працю, творчий пошук, вагомі духовні здобутки, за те, що не дивлячись ні на що , тримаєте стрій! Щедрих творчих ужинків, натхнення, та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь