Пошук

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Дата: 04.11.2022 11:03
Кількість переглядів: 246

У залі міської ради сьогодні зібрались відповідальні і професійні службовці , які працюють у сфері соціального захисту населення.

Зібрання з нагоди Дня працівників соціальної сфери, за пропозицією заступника міського голови Володимира Дужого, розпочали хвилиною мовчання , вшанувавши пам"ять усіх полеглих за Україну.

Володимир Дужий привітав працівників зі святом і зазначив

, що соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу людям похилого віку та людям з особливими потребами, хворим і сиротам, багатодітним і малозабезпеченим, безробітним і ветеранам війни тощо.

Подякував за самовіддану працю у умовах воєнного періоду і побажав Перемоги, миру, добра, успіхів у нелегкій праці і впевнено крокувати до своєї мети.

Привітала зі святом усіх керуюча справами виконкому Ольга Русецька і зачитала розпорядження про відзначення Подякою окремих посадових осіб.

За сумлінну працю, професійність та активну життєву позицію відзначено Людмилу Цимбалюк, ОЛену Віштак, Світлану Яківчук, Ірину Герасимчук, Катерину Ситник, Ольгу Фоміну,

З вітальним словом до посадових осіб соціальної сфери звернулася голова Профспілки працівників держустанов, вона подякувала колективам за співпрацю і побажала усім в цей нелегкий час витримки, стійкості і наполегливості на шляху до перемоги. Зачитала вітальну адресу від голови Обласної Профспілки працівників держустанов України Любові Ковальчук. Валентина Тращук відзначила Грамотою Липовецької Профспілки працівників держустанов, грошовою винагородою колективи КЗ " Центр надання соціальних послуг" (керівник Руслан Побережець, голова профкому Олена Паламарчук) ; відділу соціального захисту та охорони здоров"я , (керівник Олена Томчак, профорганізатор Ірина Старущак),

Приймала сьогодні вітання з нагоди ювілею Інна Кучевська, інспектор з ведення військового обліку та діловодства с. Вербівка, с-ще Ксаверівка Зозівського старостинського округу №4.

Щасливих посмішок, вдалих ідей, блискучих результатів у праці та справжнього щастя у житті!

Дякуємо нашим захисникам і ЗСУ !

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь