Пошук

ЗУСТРІЧАЛИ ШАХІСТИ КОМАНДИ ІЗ ГРОМАД ВІННИЧЧИНИ

Дата: 31.10.2022 14:10
Кількість переглядів: 506

НА НАЙБІЛЬШИЙ ШАХОВИЙ ТУРНІР РОКУ

до Липовця прибули шахісти з територіальних громад Вінниччини - Вінницької, Жмеринської, Могилів-Подільської, Калинівської, Іллінецької, Немирівської, Оратівської та Липовецької громад. Всього змагалися 10 команд.

Відкрив турнір Липовецький міський голова Віктор Бичков, виступили організатори змагань Олександр Роговий та голова міської шахової федерації Володимир Шендерук.

Безпосередньо по змаганнях у своєму виступі відповідав на запитання учасників головний суддя змагань, виконавчий директор Вінницької обласної федерації шахів, майстер спорту України, Заслужений тренер України Микола Боднар.

Команда Липовецької громади у складі: Ковальчука Віталія, Пилипчука Олександра, Шендерука Володимира та Шендерука Петра зіграла 3 бойові нічиї із шаховими лідерами Вінницької області, командами Жмеринки, Могилів-Подільського та Вінниці. В підсумку липовчани зупинилися за крок до медалей, посівши 4 місце.

Призові місця розподілились наступним чином- І місце виборола команда м. Жмеринка, ІІ місце м. Вінниця, ІІІ місце м. Могилів-Подільський!

Переможці відзначені медалями, грамотами та грошовими винагородами у командному заліку та індивідуально по дошках! Серед липівчан І місце на четвертій шахівниці посів Петро Шендерук, ІІ місце на другій шахівниці - Андрій Задорожній, обоє з Росоші. Кращою серед липівчан визнали гру Олександра Пилипчука із Зозівки!

Серед учасників змагань були і ті , які пройшли бойові шляхи на сході України, зокрема, лікар з Калинівки, Олександр Штельмах, який посів І місце на третій шахівниці!

Щира вдячність за приміщення та харчування ПП Тамарі Турбовець, за організацію турніру Шендеруку Володимиру та Роговому Олександру , за відмінне суддівство та призовий фонд виконавчому директору Вінницької обласної федерації шахів, майстру спорту України, Заслуженому тренеру України Миколі Боднару!

Від усіх учасників та організаторів щира подяка нашим Героям, що захищають українські землі від навали орків!

СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь