Пошук

ПРИВІТАЛИ АВТОДОРОЖНИКІВ

Дата: 28.10.2022 16:27
Кількість переглядів: 163

З нагоди професійного свята автомобілістів і дорожників, міський голова Віктор Бичков зустрівся із колективом "Липовецького райавтодору", який чимало літ очолює чудовий відповідальний і креативний керівник Петро Денисович Кицюк. Саме йому, на відміну від інших керівників, вдалося не тільки зберегти колектив, а й приєднати до нього ще підприємства трьох районів Оратова, Іллінець і Погребища. Обговорили плани на мирний час, що настане після перемоги.

Нелегкі часи переживає підприємство, як і всі ми, але тримає марку. Сьогодні має замовлення на ямковий та ремонт доріг у населених пунктах місцевості. У штаті його працюють 135 працівників, які з гідністю і честю виконуюь свої завдання.

Віктор Бичков привітав із професійним святом, вручив керівнику колективу з нагоди професійного свята Почесну грамоту міської ради , подякував колективу за сумлінну працю на благо громади і побажав Перемоги, мирного неба, здійснення спільних планів щодо будівництва моста, доріг і щасливого буття нашої громади.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь