Пошук

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПРОЄКТУ

Дата: 27.10.2022 17:43
Кількість переглядів: 373

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПРОЄКТУ

По завершенні сесії відбулася презентація потенційного Проєкту з будівництва об"єктів тваринництва, переробки тваринницької продукції та об"єктів соціальної сфери на базі сіл Пісочин та Іванька. Тут на місці колишніх ферм заплановано будівництво приміщень для утримання ВРХ, свиней та овець, а також підприємств переробної промисловості з дотриманням усіх необхідних екологічних вимог. На базі Пісочина передбачено будівництво житловог масиву, лікарні, сиротинця, коледжу, магазинів та інших структур соціального пизначення , утримання яких має здійснюватись за рахунок інвестора.

Орієнтовна вартість Проєкту 180 млн. Євро.

Окрім того, за умови державної підтримки  Проєкту із значними інвестиціями заплановано провести ремонт дороги від Липовця до Іваньки й Пісочина. Близько 200 людей матимуть робочі місця і з високим рівнем заробітної плати.

Однією із головних умов підтримки проєкту з боку міської ради є реєстрація підприємства, що буде здійснювати інвестиційну діяльність на території Липовецької громади, аби кошти надходили до місцевого бюджету.

Наступним кроком має бути реєстрація інвестиційного проєкту, як проєкту значних інвестицій, що дасть змогу отримати відповідну державну підтримку.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь