Пошук

ДЕПУТАТИ ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ

Дата: 27.10.2022 13:58
Кількість переглядів: 242

Сьогодні відбулася позачергова, 41 сесія міської ради 8 скликання, у якій взяли участь 20 депутатів На спільних засіданнях постійних комісій, що відбулися напередодні, обранці вивчили питання внесені до порядку денного . Тому конструктивно підійшли до прийняття рішень

Підтримали проєкти рішень із усіх 14 питань .

- Про затвердження звіту про виконання бюджету Липовецької територіальної громади за 9 місяців 2022 року.

- Про внесення змін до рішення 26 сесії міської ради 8 скликання від 23 грудня 2021 року № 663 «Про Програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2022 рік» (зі змінами).

-Про внесення змін до рішення 25 сесії 8 скликання від 10 грудня 2021 року № 607 «Про затвердження Програми «Майбутнє Липовеччини в збереженні здоров’я громадян» Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки».

-Про надання згоди та безоплатне прийняття технічного оснащення у комунальну власність Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області.

-Про передачу майна.

-Про передачу в оренду майна комунальної власності Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області управлінню освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області та включення об’єкта нерухомого майна до Переліку другого типу.

Розглянули ряд питань , що стосуються земельних відносин і підтримали проєкти рішень із них.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь