Пошук

ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ

Дата: 25.10.2022 15:29
Кількість переглядів: 320

На спільному засіданні постійних комісій депутати розглянули питання, внесені до порядку денного позачергової 41 сесії міської ради 8 скликання 

Засідання комісії із земельних питань провів голова комісії Дмитро Шмигун. Інформувала присутніх із земельних питань, винесених на розгляд, начальник відділу земельних ресурсів Катерина Смішко. Депутати детально обговорили кожне питання, підтримали проєкти рішень і рекомендували сесії розглянути їх на пленарному засіданні.

Депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління міської ради Галини Поєдинок щодо затвердження звіту про виконання бюджету громади за 9 місяців 2022 року. 

Про внесення змін до рішення 26 сесії міської ради 8 скликання від 23 грудня 2021 року №663 "Про програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2022 рік(зі змінами) інформував Юрій Станіславський, начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій. Він зазначив, що на останніх засіданнях виконавчого комітету були внесені зміни до бюджету, зокрема, виділено кошти на придбання генератора для КНС в сумі 150,600 грн., 121 тис. грн. вцілому на виконання Програми з питань техногенної безпеки, на комплексну правоохоронну Програму 780 тис.грн. (для придбання авто) для місцевого відділення поліції і 40 тис. на благоустрій для  встановлення додаткових об"єктів відеоспостереження, 115 тис. грн. на придбання каталітичної засипки для очищення води в мережах водопостачання. За внесення таких змін проголосували члени постійних комісій.

При розгляді питання щодо внесення змін до рішення 25 сесії 8 скликання від 10 грудня 2021 року №607 "Про затвердження Програми "Майбутнє Липовеччини в збереженні здоров"я громадян"Липовецької територіальної громадина 2022-2024 роки" міський голова Віктор Бичков вніс ясність із потребою внесення змін. В зв"язку із корективами, які вносить війна , необхідне придбання генераторних установок через систему Прозоро, з чим виникла необхідність виділення коштів.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Комісія з питань комунального майна розглянула питання щодо надання згоди на безоплатне прийняття технічного оснащення у комунальну власність Липовецької територіальної громади та про передачу в оренду майна комунальної власності управлінню освіти, культури молоді та спорту Липовецької міської ради.

Всі запропоновані із розглянутих питань проєкти рішень постійні комісії підтримали і рекомендували сесії затвердити.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь