Пошук

ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ НА ЗАСІДАННІ ВИКОНКОМУ

Дата: 21.10.2022 11:43
Кількість переглядів: 267

На засіданні виконавчого комітету міської ради, що відбулось сьогодні , розглянуто ряд питань із життєдіяльності громади. Зокрема, про готовність підприємств ЖКГ та об"єктів соціальної сфери до опалювального періоду інформувала Тамара Грицай, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ. Вона зазначила, що з метою забезпечення стабільної роботи підприємств створена робоча група. Група провела три засідання на яких розглядала вказані питання. Проведена робота щодо обстеження опалювальних систем, заміни котлів, заготівлі дров. Відремонтовано систему водопроводу у Липовецькій міській лікарні, проводиться робота щодо придбання генераторів і т.і.

Члени виконкому підтримали запропонований проєкт рішення з цього питання.

Також надали дозвіл на встановлення дорожніх знаків на вулицях міста, видалення зелених насаджень.

Внесли зміни до бюджету Липовецької територіальної громади, збільшивши видаткову частину загального фонду місцевого бюджету на суму 15 тис. грн. на виконання Програми поліпшення пожежної та техногенної безпеки населених пунктів та об"єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів ДСНС на території громади.

Про визнання переможця конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Липовець-Лукашова, Липовець-Ганнівка, Липовець-Троща інформував Юрій Станіславський-нач. відділу економічного аналізу та вкладення інвестицій . Про виконання фінансового плану КНП"Липовецька міська лікарня" за 3 квартал інформувала Ірина Ситник-головний бухгалтер підприємства. Виконком підтримав цей проєкт рішення і схвалив фінансовий план зі змінами.

Члени виконкому затвердили акти земельної комісії при виконавчому комітеті міської ради , надаали висновок про доцільність позбавлення батьківських прав, встановлення порядку побачень з дітьми, затвердили ПОложення про Учнівську РАду Липовеччини та надали одноразову матеріальну допомогу на поховання .

Підводячи підсумок розглянутих питань, міський голова представив діловода Славнянського старостинського округу Світлану Анатоліївну Голованчук.

Акцентував також увагу старост на питаннях дотримання трудової дисципліни, приведення вулиць населених пунктів у належний санітарний стан, благоустрою доріг, кладовищ. Інформував про роботу постійно діючої комісії із виявлення порушень законодавства , що стосується підприємництва.

Віктор Бичков нагадав, що в Україні триває режим економії електроенергії, тому потрібно особливо економно ставитись до споживання.

Питання, внесені до порядку денного, були розглянуті конструктивно і злагоджено.

Користуючись нагодою, міський голова привітав із Днем народження старосту сіл Попівка, Вернянка Катерину ВІкторівну Адамович та головного лікаря КНП Василя Михайловича Бондара, побажав їм перемоги, здоров"я, добра , благополуччя та успіхів у праці на благо липівчан і Липовеччини .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь