Пошук

В НЕДІЛЮ ПОТЕПЛІЄ...

Дата: 20.10.2022 14:39
Кількість переглядів: 156

На найближчі дні синоптики прогнозували дощі. Однак синоптик Наталка Діденко оновила прогноз та повідомила: «у четвер в Україні можливий перший сніг».

— 20-го жовтня вночі в Карпатах, а вранці та вдень місцями у північній частині та в центральних областях (Полтавщина, Дніпропетровщина, Черкащина) є ймовірність мокрого снігу. Через що мокрий сніг? Бо завтра очікується істотне зниження температури повітря, — зазначає Діденко. — Максимально вдень вона не підніматиметься вище +4+9 градусів, у південній частині буде вище, +8+14 градусів. 20-го жовтня опади, переважно у вигляді дощу, пройдуть у східних, центральних, північних областях. Як я вже казала, вночі та вранці на півночі та в центрі можливий мокрий сніг. На заході — переважно сухо, лише в Карпатах вночі та вранці дощ та мокрий сніг. У південній частині України дощі можливі лише на Запоріжжі та в Криму.

Опади малоймовірні в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.

Синоптик додає, що у неділю потепліє. Тим часом, Вінницький обласний центр з гідрометеорології передає на 20 жовтня у Вінницькій області штормове попередження.

«20 жовтня по Вінницькій області та місту Вінниця очікуються пориви вітру 15-20 м/с (Перший рівень небезпечності, жовтий)», — зазначають у повідомленні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь