Пошук

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН,ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ НА КВАРТИРНОМУ ОБЛІКУ

Дата: 17.10.2022 09:32
Кількість переглядів: 126

До відома громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Липовецької  міської ради

 

Відповідно до п. 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР затверджених Постановою ради міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.1984 року №470 відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Липовецької міської ради в період з 01.10.2022 р. по 31.12.2021 р. проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Липовецької міської ради з метою перевірки їх облікових даних.

Звертаємося до усіх громадян, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Липовецької міської ради з вимогою поновити відповідні відомості про склад сімї, місце реєстрації, наявність пільг, зміни майнового стану та сприяти чіткому та прозорому обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Для перереєстрації необхідно до 31.12.2022 р. звернутись у відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Липовецької міської ради, що знаходиться за адресою: вул. Героїв Майдану, 4  місто Липовець Вінницького району Вінницької області.

 

Відділ містобудування, архітектури

та житлово-комунального господарства 

Липовецької міської ради


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь