Пошук

ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ!

Дата: 14.10.2022 14:42
Кількість переглядів: 302

Хтось вважає, що війна – не час для пісень.

Але яких пісень…!? Часто саме пісні піднімали і підіймають бойовий дух українського війська і ведуть у бій . Сьогодні гідну справу продовжують наші культармійці.

У величний день, що об"єднав чотири свята, на центральній пішохідній вулиці міста відбувся благодійний захід "Повертайся живим!"

Перед липівчанами і гостями міста виступив міський голова ВІктор Бичков. Він зазначив, що сьогодні ми відзначаємо взаємопов"язані і символічні для українців свята . День українського козацтва, гідних представників народу, які стояли на захисті не тільки уккраїнських, а й земель Європи.Гідними нащадками козацтва стали воїни Повстанської армії. не зважаючи на формування у нашій свідомості комуністичною пропагандою негативного їх образу,ми сьогодні відзначаємо її 80-річчя . Особливого значення і змісту у наш час набув День захисника і захисниць України, адже саме вони продовжують славні традиції українського козацтва, воїнів УПА, захищаючи і Україну, і Захід від навали рашистської орди. Схиляємо голови перед їх мужністю із словами щирої вдячності. Сьогодні в лавах ЗСУ майже 650 наших липівчан .

Вшановуємо світлу пам"ять тих 28 загиблих воїнів-земляків, які поклали свої життя в боротьбі із ворогом , захищаючи Україну.

Висловлюю подяку працівникам культури Липовеччини, які продовжують збір коштів на підтримку наших захисників, усім волонтерам і мешканцям громади, які в міру сил і можливостей, підтримують ЗСУ.

Сьогодні ми ще відзначаємо свято, яке із релігійного стало державним-Покрова Пресвятої Богородиці, яка завжди була покровителькою України та українського війська і просимо у неї заступництва, Перемоги та усвідомлення нами того, що ми - нащадки гордого козацького роду, представники якого сьогодні виборюють нашу свободу, право жити на своїй українській землі, розмовляти рідною українською мовою, ходити до української церкви та підтримувати своє українське військо.

Слава Україні!

Слава нації!

Концерт патріотичної пісні і художнього слова зібрав чимало шанувальників наших талановитих липівчан і відбувся в рамках всеукраїнської патріотично-мистецької акції .

Священик церкви Святої Покрови о. Василь Загорянський відслужив за полеглими у війні Воїнами панахиду і всі учасники ходою відправились до Пам"ятного Знаку Героям Небесної Сотні та полеглим в боротьбі за Україну землякам. Вклонились їх пам"яті і поклали квіти.

Перемога буде обов’язково за нами!

Слухайте пісню! Вона лікує, надихає і веде до перемоги, особливо у виконанні таких талановитих українців!

Слава Україні! Слава Збройним Силам України!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь