Пошук

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З КЛАСНИМИ КЕРІВНИКАМИ 5 КЛАСІВ

Дата: 06.10.2022 16:03
Кількість переглядів: 292

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

5 жовтня 2022 року працівниками комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено творчу зустріч з класними керівниками 5 класів закладів загальної середньої освіти Липовецької ТГ. Нині учні цих класів, які з 2018 року розпочали навчання відповідно до Концепції «Нова українська школа», опановують нові програми уже в базовій школі.

Який він, нинішній п’ятикласник? Які очікування, перші враження від роботи з дітьми НУШ та що потрібно враховувати учителю в подальшій роботі? Як ефективно взаємодіяти з батьками школярів? Ці та безліч інших запитань стали темами для обговорення під час проведення заходу. Координували роботу професійної спільноти класних керівників консультант Наталія Кучер та психолог Тетяна Криворучко.

Зокрема обмінялися думками та поділилися власними напрацюваннями з колегами Ірина Тарахта, заступник директора з початкового навчання, класні керівники 5-х кл. Катерина Цибровська, Неоніла Швець, Вікторія Квашук та ін.

Учасники заходу отримали практичні поради щодо роботи з школярами в системі Нової української школи, визначали алгоритм успішної діяльності педагога щодо створення позитивного та безпечного середовища у 5 класі, психологічної підтримки дітей, опановували навичками ефективного управління класним колективом та побудовою довірливих взаємин та доброзичливої атмосфери, опрацювали нормативно-правову базу щодо планування та організації освітнього процесу тощо.

Про особливості роботи з дітьми з особливими освітніми потребами розповіли директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лариса Щербанюк та психолог Алла Меліхова-Гордієнко.

Учасники зустрічі визначили та запропонували тематику питань, які потребують подальшого обговорення в дружньому колі професійної спільноти. Адже спільна робота – це частинка успіху кожного зокрема!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь