Пошук

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 06.10.2022 10:58
Кількість переглядів: 434

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

На засіданні виконавчого комітету міської ради, яке провів міський голова ВІктор Бичков,

члени виконкому розглянули 9 питань. Зокрема, питання щодо виконання бюджету територіальної громади за 9 місяців 2022 року. Начальник фінансового управління Галина Поєдинок зазначила, що , не зважаючи на виклики воєнного часу та умов , що склалися в зв"язку з цим, бюджет територіальної громади за 9 місяців виконано на 102 %., в т.ч. за доходами місцевого бюджету в сумі 140 010 944 грн.91 коп.., за видатками в сумі 127420046 грн.60 коп.

Виконком вніс зміни до бюджету громади на 2022 рік., в т.ч. з метою виконання Програми благоустрою населених пунктів для придбання камер відеоспостереження виділено 40 тис. грн,..

на виконання заходів, передбачених Програмою "Питна вода" , з метою забезпечення якісних послуг з водопостачання - 65 тис. грн. Здійснено перерозподіл видатків загального фонду місцевого бюджету..

Члени виконкому підтримали рішення щодо надання дитині статусу дитини-сироти та призначили його піклувальника.

Проголосували також за проєкти рішень щодо взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , розташованого на території громади,

Затвердили Положення про Постійно діючу комісію зі встановлення фактів здійснення суб"єктами господарюваня підприємницької діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів.

Начальник відділу містобудування та архітектури і ЖКГ Тамара Грицай інформувала про виконавця послуг з вивезення ТПВ на території громади.

Члени виконкому затвердили акти комісії щоодо визначення місць розташування контейнерних майданчиків на об"єктах благоустрою ( вул. Столярського 3-5, Героїв Майдану 50,52, Подільська 3,4, Пушкіна 1, Столярського 7.)

Підтримали рішення щодо надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям громади

Після розгляду питань порядку денного , у заключному слові міський голова зосередив увагу старост на питаннях благоустрою в"їздів у населені пункти, прилеглих до адмінприміщень територій. особливу увагу звернув на готовність закладів соціальної сфери до опалювального періоду та на ремонт комунальних доріг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь