Пошук

СК "ОРІОН" ПЕРЕМАГАЄ!

Дата: 03.10.2022 16:01
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

Нещодавно відбувся відкритий Чемпіонат міста Кам'янець Подільського з кікбоксингу WAKO 

Нашу команду на ньому представляли 6 спортсменів. Рівень змагань був  високим, адже  команди із різних регіонів України брали у них участь

Спортсмени Липовеччини зуміли вибороти:

?3 золотих ,

?2 срібних і

?1 бронзову нагороду.

Першою нашою чемпіонкою стала юна, але вже досвідчена - Матвієнко Діана . З перших секунд двобою вона показала , що в даному ринзі господарем буде саме вона.Чіткими та сильними ударами зносила суперницю. В результаті , достроково закінчила свій поєдинок та підтвердила статус "Кращої спортсменки Оріону"

? Наступним чемпіоном став Шелевей Владислав.Це був його дебют в новому виді спорту. Виступав у абсолютній ваговій категорії, де зустрічався з набагато важчими суперниками . Провів потужні поєдинки ! На даних змаганнях Владислав зрозумів, що для перемоги дуже важливо виконувати підказки тренера та в результаті отримав знову перше місце п'єдесталу!

? Ще одним чемпіоном став - Побережець Денис . Зустрівся у поєдинку з конкуретним суперником. Компенсував свій невеликий досвід сильним бажанням та старанністю!

В результаті отримав перемогу за рішенням суддів! 

? Срібним призером став наш досвідчений спортсмен - Танасюк В’ячеслав 

Проводив гарний технічний поєдинок. Наносив потужні удари по супернику. Але до кінця не зміг впоратися з внутрішніми переживаннями і, врешті, поступився роздільним рішенням суддів

? Ще одним срібним призером став - Решетник Владислав 

Виступав у новій ваговій категорія до 81 кг. В ринзі одразу було помітно різницю у антропометричних даних, але Владислава це не зупинило.Він розв'язав справжню битву титанів. Але в цій битві поступився рішенням суддів.

?Бронзовим призером став - Сидоренко Владислав. Це були перші змагання в його кар'єрі.У півфінальному поєдинку зустрівся з минулорічним чемпіоном України.Владислав показав справжній характер та проявив волю до перемоги, але проти такого суперника цього замало.Для нього цей дебют став переможним.

Слава ЗСУ за можливість жити, змагатись і перемагати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь