Пошук

З Днем учителя, сіячі доброго, мудрого, вічного !

Дата: 30.09.2022 15:26
Кількість переглядів: 703

Ну, звичайно ж, першими привітали своїх учителів  із прийдешнім  святом  учні . Ще зраночку вони поспішали до освітніх закладів із яскравими осінніми квітами, усміхненими обличчями і сяючими очима .

У Липовецькій міській раді привітав освітян міський голова ВІктор Бичков.

-Чудових людей, які присвятили свою роботу, все своє життя, подарували нам не тільки знання, а й свою любов, зазначив він, - приємно сьогодні вітати. Ваша робота – це не просто праця – це покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякую вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Дякую, що у перші дні початку повномасштабної російської війни згуртувалися, сконцентрували увагу і сили на головному-прийом потерпілих людей з територій, що зазнали вторгнення ворога, їх прихисток та харчування. Ми змогли, ми витримали першу хвилю. Згодом стали формувати благодійну допомогу та продукти на фронт, не рахуючись із часом. Сьогодні, коли війна ще не закінчена ви навчаєте дітей і не просто навчаєте , а формуєте їх справжніми особистостями, які лблять УКраїну і знають як допомогти нашим захисникам.Бажаю вам Перемоги, незгасного запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління! Бажаю вам віри, надії , любові і мудрості впродовж вашого життя, на дорозі до ПЕРЕМОГИ!

З Днем учителя, сіячі доброго, мудрого, вічного !

Міський голова вручив представникам освітніх закладів подяки та квіти.

Привітали своїх колег з професійним святом начальник управління освіти, культури, молоді і спорту Леся Білозерова та голова профспілки працівників освіти Володимир Кучер.

Як зазначила у виступі Леся Білозерова:

 -освіта України нині переживає часи змін, а учитель є опорою суспільства і держави, адже в його руках майбутнє країни, майбутнє наших дітей.
У цей день висловлюємо вам вдячність за сумлінне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість та високу професійність. Своєю наполегливою працею ви навчаєте та виховуєте нове покоління, від вас залежить майбутнє нашої держави, рівень освіченості, життєві та моральні пріоритети молоді.

Володимир Кучер побажав спілчанам витримки та мудрості, мужності і впевненості в заврішньому дні.

-Нехай Ваша праця завжди цінується, нехай ваші старання і надії неодмінно будуть виправдані, нехай, завдяки вам, діти отримують міцні знання.

Від імені освітян подякувала за увагу, налагоджену співпрацю завідувачка навчальної дошкільної установи "Сонечко" Людмила Петрівська.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні учителям бажали міцного здоров‘я,енергії та наснаги,та головне - мирного неба над головою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь