Пошук

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК У ЛИПОВЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ №2

Дата: 29.09.2022 16:36
Кількість переглядів: 313

Другою частиною благодійного ярмарку порадували сьогодні липівчан учні Липовецького ліцею №2. Старша дітвора виставила солодку випічку, фрукти, овочі , мед на столах перед школою. Аби допомогти бійцям АТО, ніхто не помічав дощових хмарин, що все більше заволікали небо. Усі, від меншого до старшого, представляли свої лоти. Причому, робили це із задоволенням . В класах малювали захисникам стінгазети, листівки, робили обереги.

А коли став накрапати дощ, справжні бізнесмени під парасолями пішли пропонувати свій товар перехожим на вулиці, працівникам пожежної частини та міської ради. Треба ж якось рятувати ситуацію! Найбільш наполегливим все вдавалось.

На виставлених у ряд столах було багато смакоти – починаючи від цукерок, і закінчуючи вишуканими тортами. Кекси, печиво, булочки, горішки, круасани, макаруни та багато іншого дивувало липівчан і зовнішнім виглядом, і внутрішнім змістом.

Можна було придбати навіть яскравого гарбуза для каші!

Участь в акції взяли усі класи, наймолодшим учням допомагали батьки. Дівчатка розповіли, що такі ярмарки їм дуже подобаються, і майже все, що вони запропонували, готували вдома.

Ви молодці , діти! Ми пишаємось вами!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь