Пошук

ЗУСТРІЧ З МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ, ПРИУРОЧЕНА ДНЮ ВЕТЕРАНА

Дата: 29.09.2022 16:17
Кількість переглядів: 254

Напередодні Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку міський голова ВІктор Бичков зустрівся з активом ветеранської організацїї Липовеччини, до складу якої входять і керівники сільських первинних організацій ветеранів.

У зустрічі взяли участь Ольга Русецька, керуюча справами виконкому, Олена Томчак-нач. відділу соціального захисту та охорони здоров"я і Руслан Побережець-директор Центру надання соціальних послуг.

Перш за все, хвилиною мовчання вшанували пам"ять полеглих за Україну Героїв.

У ветеранській кімнаті зібралися активні люди, які бажають бути корисними громаді і у цей нелегкий для всієї України час тримають стрій.

Міський голова зазначив, що йому приємно, що про діяльність організації знають далеко за межами Липовеччини, наша ветеранська організація одна серед кращих у області. Висловив вдячність усім присутнім за патріотичну роботу, яку проводять серед молоді, за стійкість, за багатющий досвід, яким залюбки діляться з молодшим поколінням і привітав зі святом.

Перед ветеранами виступила з вітальним словом ватажок ветеранського руху на Липовеччині Валентина Федорівна Левкович. Вона зауважила, що є привід пишатися нашими людьми, Збройними Силами України, молодим поколінням українців, які добре розуміють , що таке воля і незалежність України і готові їх зі зброєю захищати.

Спільно обговорили питання, що стосуються соціального забезпеченння, прав і гарантій, спільно окреслили основні напрямки роботи, відзначили роль у згуртованості та висловили підтримку добрих починань в громаді.

За активну громадянську позицію та з нагоди Дня ветерана , відзначено Подяками міської ради та квітами Валентину Федорівну Левкович, Дмитра Івановича Глущенка, Криворученка Петра Станіславовича з Вербівки, Коваленка Володимира Степановича з Попівки, Асаулюка Петра Макаровича із Зозівки, Кондратюк Віру Іванівну з Богданівки, Кравчука Василя Гавриловича з Нападівки.

Зустріч завершилась спільним виконанням Гімну України.

Окрім того, у цей день відвідали і привітали з прийдешнім святом Раїсу Михайлівну Щербанюк з Очиткова, Раїсу Федорівну Обару та Степана Назаровича Дибського з Липівця, Анатолія Івановича Кухрівського з Струтинки, Василя Павловича Новосельського із Зозова, подружню пару дев"яностолітніх ветеранів з с. Лукашова Любарів Анатолія Арсентійовича та Ганни Михайлівни, які у шлюбі прожили 70 літ.

Щира вдячність нашим підприємцям Олександру Стукану та Роману Чубатюку , завдяки яким ряд ветеранів до свята отримали продуктові набори!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь