Пошук

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ІЗ ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ

Дата: 27.09.2022 14:50
Кількість переглядів: 221

У ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ ІЗ ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ,

яке провів голова комісії Дмитро Шмигун,

взяв участь заступник міського голови Володимир Дужий.

Депутати детально та активно обговорили питання , внесені до порядку денного 40 сесії міської ради 8 скликання.

Зокрема:

-Про внесення змін до рішення 33 сесії Липовецької міської ради 8 скликання від 28 квітня 2022 року № 892 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель водного фонду, що розташована в с. Зозів Вінницького району Вінницької області, право оренди на яку може бути реалізовано на земельних торгах (ділянка № 1)».

-Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання в оренду гр. ДЯДЬКОВИЧУ Василю Михайловичу земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

-Про надання в оренду гр. БЛОХІНІЙ Аллі Володимирівні земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

- Про надання в оренду гр. МАРКІВСЬКОМУ Віталію Володимировичу земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

-Про затвердження технічної документації із землеустрою та продаж права оренди на земельну ділянку комунальної власності в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом, на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону.

-Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

-Про укладення з гр. КОПИТКОМ Ігорем Євгенійовичем договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом на новий строк.

-Про відмову в затвердженні технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Після вивчення, комісія рекомендувала винести дані питання на розгляд сесії .Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь