Пошук

...І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!

Дата: 27.09.2022 13:49
Кількість переглядів: 240

У ці вихідні "Факел" м.Липовець здобув першу перемогу у Чемпіонаті України з футболу, після повернення на Всеукраїнську арену. В домашніх умовах у вольовому матчі переграли ФК "Куликів" Львівської області з рахунком 4:2. Голи забивали: Балинський (16), Фурман (+38, 90+1), Кобенда (57) - Мацієвський (6), Цимбалістий (63).

Команди відразу, без розвідки, почали атакувати, і вже на 6 хвилині гості повели у рахунку. Через 10 хв рахунок зрівнявся, Дмитро Балинський замкнув простріл з флангу. А ближче до завершення першого тайму капітан команди Сергій Чигур заробив пенальті - його зачепив руками в падінні воротар.  Максим Фурман з одинадцятиметрової позначки бездоганно розвів м’яч і голкіпера по різних кутах.Після перерви гості зіграли дещо активніше, але першими забили гол господарі, Назар Кобенда чудовим ударом під поперечину замкнув передачу Загробського. Через 5 хвилин гості знову скоротили відставання до мінімуму, 3:2. Здавалося б, матч завершиться із мінімальною перевагою господарів, проте - ні, на 91 хвилині Максим Фурман підібрав м'яч після заблокованого удару Хлівного і сильним ударом по низу поставив крапку у матчі!

Наступну зустріч, в рамках Чемпіонату України, "Факел" проведе на виїзді у м. Луцьк із місцевими чемпіонами Волинської області та старожилами аматорських змагань командою "Луцьксантехмонтаж №536"

Фото без опису.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь