Пошук

УВАГА! ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 15.09.2022 16:01
Кількість переглядів: 314

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування провулку Докучаєва в м. Липовець на провулок імені Владислава Стадника, загиблого захисника, нашого земляка .

Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатором громадського обговорення є відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Липовецької міської ради.

Народився Владислав 16 червня 1997 року у м. Липовець. Навчався у Липовецькій школі № 2. В 2012 році закінчив Іллінецький коледж.

З 26.02. 2016р. заключив контракт із ЗСУ та брав участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях. Мужній воїн проявив особисту мужність та вірність військовій присязі у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі нагороджений двома відзнаками Президента України, двома медалями "Учасник бойових дій в АТО"

Нагороджений відзнакою Президента України

Під час служби у лавах ЗСУ навчався заочно у Вінницькому національному аграрному університеті.

З початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну став на захист рідної землі. Служив у складі 58 окремої мотопіхотної бригади ім. Гетьмана Івана Виговського. Влад Стадник захищав Баришівську громаду. Під час звільнення Лук'янівки був командиром роти, яка вела 12-годинний безперервний бій. Помер від тяжкого поранення в одному з боїв 5 травня 2022 року (м.Піски).

Пропозицію щодо перейменування об’єкта топоніміки подано жителями провулку Докучаєва м. Липовець.

Громадське обговорення проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юр. особи), прізвища, імені, по батькові (фіз. особи) та адреси до 14 листопада включно, на поштову адресу: 22500, вул. Г. Майдану, 4 м. Липовець Вінницький район Вінницька область або на електронну пошту відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства: liparch@outlook.com.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Громадське обговорення заплановано провести у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Липовецької міської ради в строк до 14 листопада 2022 року.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства – головний архітектор Грицай Тамара Володимирівна.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті міської ради протягом 5 днів після проведення громадських слухань.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь