Пошук

СПОРТ ЗАХОПЛЮЄ ДІТЕЙ І ВИХОВУЄ ПРАГНЕННЯ ДО ПЕРЕМОГИ

Дата: 15.09.2022 09:02
Кількість переглядів: 252

Олімпійський тиждень на Липовеччині активізував шкільну молодь. Тренування, велоквести,змагання....Першими шкільними змаганнями в навчальному 2022 році став Чемпіонат Липовецької територіальної громади з міні-футболу серед учнів ліцеїв, гімназій, філій гімназій, присвячений Дню фізичної культури і спорту України та Дню міста Липовець.

На офіційному відкритті учасників турніру привітали Липовецький міський голова Віктор Бичков та секретар міської ради Олеся Назаренко. Віктор Михайлович побажав діткам чесної безкомпромісної боротьби, гарного настрою, здобуття перемог, як на футбольному полі так і за його межами! Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Команди, що представляли ліцеї були поділені на дві групи по 4 команди в кожній і змагалися на двох майданчиках із штучним покриттям( Липовецької ДЮСШ та Липовецького ліцею №2). Відповідно до регламенту змагань переможці у своїх групах розігрували 1 місце, а команди що зайняли 2 місця змагались у малому фіналі за підсумкове 3 місце.

В підсумку, 3 місце серед навчальних закладів гімназій та філій-гімназій поділили команди Нападівки та Скитки! Срібними стали Славнянська філія-гімназія, а другий рік поспіль переможцями команда Струтинської філії-гімназії!

Серед ліцеїв бронзові нагороди вибороли учні Липовецького ліцею №1, обігравши у малому фіналі Білозерівський ліцей, другим став Зозівський ліцей, а перемогу святкували господарі майданчика Липовецького ліцею №2!

Усі призери змагань були нагородженні командними грамотами, а переможці отримали пам’ятні кубки! Нагородження провели начальник управління освіти, культури, молоді та спорту – Леся Білозерова та головний спеціаліст управління освіти, культури, молоді та спорту - Ігор Ревацький.

Усім навчальним закладам вдячність за участь !

СЛАВА УКРАЇНІ!!! СЛАВА ЗСУ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь