Пошук

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Дата: 14.09.2022 13:40
Кількість переглядів: 434

Фото без описуФото без опису14 вересня 2022 року, за ініціативи Сергій Борзов - голова Вінницької ОВА та за участі Ірина Борзова Народний депутат України, начальника районної військової адміністрації Віталія Урдзіка та його заступників - Юлії Олійник і Тетяни Каменщук , відбулися виїзні зустрічі з сім’ями Захисників та Захисниць Липовеччини.Народний депутат Ірина Борзова зазначила, що в умовах військової агресії кожен з нас потребує додаткового ресурсу та підтримки, а матері та дружини наших воїнів , мабуть, найбільше. Спілкування з родинами Захисників та Захисниць в публічному просторі розширює розуміння складних військових ситуацій, умов та першочергових потреб, з якими щодня зустрічаються військові. Дружини та матері, як члени сімей військовослужбовців, тримають постійний зв'язок і на передовій в зонах бойових дій, і в більш спокійних місцях. Під час зустрічей народний депутат повідомила про єдину систему соціального та правового захисту сімей військовослужбовців та алгоритм реалізації права на охорону здоров'я та медичну допомогу.

Жодна сім’я не залишиться поза увагою держави. На законодавчому рівні нами максимально враховуються соціальні потреби та перерозподіляється державний ресурс для підсилення оборонної галузі, спрямовується значна міжнародна підтримка. Дякую нашим Захисникам та Захисницям, які стримують ворога і оберігають наше життя.

Загалом, були присутні більше трьох сотень мешканців Липовецької громади.

Як запевнив начальник Вінницької РВА Віталій Урдзік, усі звернення сімей будуть максимально вирішені вже найближчим часом. Йдеться про медичну допомогу та реабілітації поранених, соціальні пільги, налагодження тісної комунікації з керівництвом Вінницької районної військової адміністрації та ін.

Такі зустрічі відбулись у м. Липовець та в с. Росоша, селах Щаслива, ПОпівка, Лукашівка. Окрім громадськості, у них взяли участь і депутати міської ради.

Після зустрічей представники сімей військовослужбовців, які несуть службу у ЗСУ , мали змогу отримати продуктовий набір на родину.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь