Пошук

У ДЕНЬ МІСТА

Дата: 14.09.2022 13:34
Кількість переглядів: 240

Вчергове працівники культури провели акцію "Повертайся живим!" і цього разу вона приурочена була і Дню нашого міста. Чудова концертна програма стала справжньою демонстрацією патріотичної пісні

і зібрала на площі міста чимало липівчан та гостей . На захід завітав міський голова Віктор Бичков. Він зазначив , що сьогодні, завдячуючи ЗСУ , ми маємо змогу відзначати під мирним небом на Липовеччині певні історичні дати і ця акція, яку проводять працівники культури, приурочена Дню міста та збору коштів на потреби Збройних Сил України .

-Наш Липовець має давню історію, перші записи про нього сягають 1150 року, в статусі міста жив 420 років, решта літ Липовець був селищем міського типу. А 21 рік тому Верховною Радою України його статус було відновлено .

Не все у нас сьогодні відповідає цьому статусу , але спільними зусиллями ми маємо зробити його комфортним і затишним для проживання. Дякую всім , хто долучається до цієї справи !

Щиро вдячний учасникам концерту патріотичної пісні!

Дорогі липівчани,ми просто відзначаємо чергову дату нашого спільного дому, а святкувати як належить , будемо після ПЕРЕМОГИ!

Урочистою ходою учасники заходу направились до Пам"ятного знаку Героям Небесної Сотні та загиблим за Україну землякам.

Хвилиною мовчання вшанували пам"Ять Героїв і поклали квіти.

З Днем міста, липівчани! З Днем народження , місто!

Сьогодні під час акції зібрано 24370 грн.

РАЗОМ МИ ВСЕ ЗДОЛАЄМО!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь