Пошук

ДЕПУТАТИ ПРИЙМАЛИ РІШЕННЯ

Дата: 07.09.2022 14:12
Кількість переглядів: 420

ВІдбулась чергова 39 сесія Липовецької міської ради 8 скликання , у якій взяв участь 21 депутат.

Перед початком пленарного засідання міський голова Віктор Бичков привітав із ювілеєм депутата міської ради Леоніда Балацького і з днем народження керуючу справами, секретаря виконавчого комітету Липовецької міської ради Ольгу Русецьку.

Голова відкрив сесію, обранці та запрошені вшанували пам"ять полеглих за Україну бійців та жертв російської агресії з числа мирного населення хвилиною мовчання.

Депутати обрали секретаріат у складі Сергія Гульмана, Олени Семчук та Налії Соловйової і приступили до роботи. Напередодні 30 сесії відбулись засідання постійних комісій, на яких детально були обговорені питання, внесені до порядку денного. Тому питання гуманітарного складу, що стосуються освіти, (із 1 по 17) за пропозицією голови постійної комісії з гуманітарних питань Віктора Дорошенка були проголосовані одним пакетом. Депутати підтримали проєкти рішень із звітів керівників комунальних підприємств та закладів міської ради у 1 півріччі поточного року. Увагу депутатів зосередив звіт головного лікаря КНП "Липовецька міська лікарня" Олександра Дмитрука.

Було чимало питань від депутатів і представників громади, що стосуються кадрової політики, незадовільного обслуговування мешканців, організації харчування хворих, благоустрою прилеглої території, суттєвих перевитрат палива на автомобілі, проведення медоглядів учителів і т. і.. По обговоренні питання депутати запропонували звіт головного лікаря взяти до уваги, роботу закладу визнати незадовільною, доручити виконавчому комітету міської ради підготувати проєкт рішення про розірвання контракту з головним лікарем. Запропоноване рішення підтримали одноголосно.

Обранці розглянули ще ряд важливих питань. Всього на сесію було винесено 56 питань, які попередньо обговорили.

Всі питання, винесені на розгляд сесії, розглянули і підтримали .

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь