Пошук

НАС НЕ ПОДОЛАТИ!

Дата: 06.09.2022 13:45
Кількість переглядів: 258

Мабуть, це символічно, що у Міжнародний день благодійності БФ " Карітас Липовець" , що при Парафії Різдва Пресвятої Богородиці в м. Липовець, організував вже вкотре видачу продовольчої допомоги вимушено переселеним особам, які проживають у нашій Липовецькій громаді.

Нам випало важке випробування жити у період війни і не просто жити, а дбати про ближнього .

Тисячі людей залишились сьогодні, внаслідок війни з російським агресором, без домівки, І тисячі людей об"єднались , аби їм допомогти.

Благодійність - духовна потреба людини з високими цінностями. Під час війни, ця потреба зросла у кожного з нас в душі, там - де найбільше болить за Україну.

Ми зі своєю бідою залишились не одні, ми вдячні усім країнам, що подали нам руку допомоги, вдячні усім українцям, які проживають не в Україні, але дбають про неї !

Творити благі і добрі безкорисливі справи, чинити милосердя тим, хто потребує цього особливо, завжди було гідною і шановананою справою.

Сьогодні волонтери на чолі із о. Василем Комарницьким та добродійкою Юлією, у співпраці з дирекцією ЦНСП (Руслан Побережець), видали тимчасово переміщеним особам 134 пакунки допомоги, що вміщають у собі продукти першої необхідності-крупи, олію, консерви і т.і..

Найдорожче в житті це час, його не можна повернути. Але люди не рахуються з ним, заради того, аби бути корисним іншим. Гості нашої громади вдячні за турботу. Попереду зима і невідомо, кому із них вдасться поїхати додому, а кому залишитись зимувати тут. Ті, що залишаться, можуть розраховувати на підтримку.

Щира вдячність БФ "КАРІТАС ЛИПОВЕЦЬ" в особі о. Василя Комарницького та добродійки Юлії Комарницької і всім причетним за організацію , транспортування і видачу продовольства, за підтримку тих, хто опинився у скрутному становищі. Дякуємо, що у цей важкий час ви із нами!!!

РАЗОМ НАМ ВСЕ ПІД СИЛУ!

Ми переможемо в цій війні! Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь