Пошук

СЬОГОДНІ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЛАГОДІЙНОСТІ

Дата: 05.09.2022 12:34
Кількість переглядів: 186

Ідея внести «День благодійності» в офіційний державний або міжнародний календар, за даними проекту DilovaMova.com, не нова. Приміром, 13-го грудня 2007-го року Президентом України, згідно до Указу № 1220/2007, другу неділю грудня було офіційно оголошено днем, присвяченим благодійності на державному рівні. Офіційний «Міжнародний день благодійності» був затверджений дещо пізніше, 17-го грудня 2012-го року на 58-му пленарному засіданні Генеральної Асамблеї ООН, що відображено у відповідній резолюції № 67/105 і відзначається 5-го вересня. Той факт, що сучасне співтовариство усвідомило необхідність і цінність благодійності в процесах розвитку і зміцнення нормальних людських взаємин, радує і безперечно є дуже позитивним зрушенням в офіційній міжнародній політиці.

Різні випробування випадають на долю народів, ось і нинішня російська війна проти українського народу стала важким випробуванням для нас . Такі випробування непередбачувані , жахливі і зовсім небажані.Єдина ефективна зброя проти них - це благодійність. Тисячі людей залишились сьогодні, внаслідок війни без домівки, потребуть їжі, одягу , всього необхідного.

Ми зі своєю бідою залишились не одні, ми вдячні усім країнам, що подали нам руку допомоги !

У сучасному розумінні благодійність не сильно відрізняється від тих понять і принципів, які були притаманні цьому явищу протягом всієї історії нашого людства. Творити благі і добрі безкорисливі справи, милосердя чинити тим, хто потребує цього особливо, завжди було гідним і шанованим заняттям. Низький уклін вам, наші благодійники. Нехай Господь сторицею віддячить вам за святі справи.Фото без опису

Україна переможе! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь