Пошук

ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ!

Дата: 04.09.2022 18:51
Кількість переглядів: 319

Сонячної погожої осінньої днини просто неба, посеред міста Тульчин звучали патріотичні пісні.

І не сумнівайтеся, це були працівники культури Липовеччини .

В рамках акції"Повертайся живим!" вони знову провели п"ятигодинний благодійно-патріотичний концерт. Свої найкращі українські патріотичні пісні щиро дарували цьому місту.

У благодійному заході взяли участь міський голова Валерій Весняний, депутат облради Василь Подолян, керівник торгівлі міста Сергій Балімчук, Віктор Негур-керівник, соліст Вінницького гурту "Пан Карпо" і наш земляк Олег Шевчук, якому завдячуємо за допомогу в організації заходу. Благодійна скарбничка поповнилась на 27070 грн., що підуть на користь ЗСУ .

Надзвичайно тепла та дружня атмосфера панувала на імпровізованому сценічному майданчику. Окрім керівників, концерт зібрав шанувальників української пісні, викладачів Тульчинського культосвітнього училища, які прийшли послухати колишніх своїх учнів, оцінити рівень виконання і наяву почути й побачити результат своєї праці.

Невеличка команда наших культармійців піднімає дух народу у цей скрутний час. Найкраще це робить саме музика та пісня. Будемо раді, якщо пісні наших липівчан торкнулися душі тульчинок і тульчинців та хоча б трішки допомогли морально.

Шість місяців великої війни були важкими, але водночас продуктивними для наших співаків і музикантів. Їхній фронт - в тилу і старанна , цілеспрямована їх робота гідно оцінена подолянами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь