Пошук

ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ!

Дата: 04.09.2022 18:51
Кількість переглядів: 339

Сонячної погожої осінньої днини просто неба, посеред міста Тульчин звучали патріотичні пісні.

І не сумнівайтеся, це були працівники культури Липовеччини .

В рамках акції"Повертайся живим!" вони знову провели п"ятигодинний благодійно-патріотичний концерт. Свої найкращі українські патріотичні пісні щиро дарували цьому місту.

У благодійному заході взяли участь міський голова Валерій Весняний, депутат облради Василь Подолян, керівник торгівлі міста Сергій Балімчук, Віктор Негур-керівник, соліст Вінницького гурту "Пан Карпо" і наш земляк Олег Шевчук, якому завдячуємо за допомогу в організації заходу. Благодійна скарбничка поповнилась на 27070 грн., що підуть на користь ЗСУ .

Надзвичайно тепла та дружня атмосфера панувала на імпровізованому сценічному майданчику. Окрім керівників, концерт зібрав шанувальників української пісні, викладачів Тульчинського культосвітнього училища, які прийшли послухати колишніх своїх учнів, оцінити рівень виконання і наяву почути й побачити результат своєї праці.

Невеличка команда наших культармійців піднімає дух народу у цей скрутний час. Найкраще це робить саме музика та пісня. Будемо раді, якщо пісні наших липівчан торкнулися душі тульчинок і тульчинців та хоча б трішки допомогли морально.

Шість місяців великої війни були важкими, але водночас продуктивними для наших співаків і музикантів. Їхній фронт - в тилу і старанна , цілеспрямована їх робота гідно оцінена подолянами.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь