Пошук

ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ

Дата: 01.09.2022 16:07
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

Сьогодні держава активно допомагає суб’єктам підприємництва здійснювати власну господарську діяльність. Напрямки підтримки є досить різні. Основні з них, наразі наступні:

1) «Єробота: Своя справа» - державний грант на розвиток підприємницької діяльності; розмір максимальної допомоги до 250,0 тис. грн.

2) «Єробота: Свій сад» - грант від держави на створення або розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства; розмір максимальної допомоги до 400,0 тис. грн на 1 га.

3) «Єробота: Своя теплиця» - грант від держави на створення або розвиток тепличного господарства; розмір максимальної допомоги до 7,0 млн. грн.

4) «Єробота: Новий рівень» - грант від держави на створення або розвиток переробних підприємств; розмір максимальної допомоги до 8,0 млн. грн.

5) Підтримка фермерських господарств (площа землі в обробітку від 1 до 120 га або кількість корів від 3 до 100) – безповоротна допомога в розмірі 3100 грн. за 1 га (але не більше 372,0 тис. грн.) та 5300 грн. за вирощену дійну корову (але не більше 530,0 тис. грн).

6) Безпроцентний кредит на суму до 1,0 млн. грн. на конкурсних засадах сімейним фермерським господарствам.

7) Надання доступних кредитів через програму «5-7-9».

За додатковою інформацією щодо програм підтримки бізнесу можна звертатись до відділу економічного аналізу та залучення інвестицій виконавчого комітету Липовецької міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь