Пошук

МИРНОГО НЕБА І УСПІХІВ!

Дата: 01.09.2022 15:48
Кількість переглядів: 301

Якось дивно, що сьогодні вулиці міста напівбезлюдні. Зазвичай, у цю пору їх заполоняють школярі-святкові, радісні, щасливі, що повернулися у шкільну сім"ю...На жаль , війна вносить свої корективи і у свята, не тільки в будні і заставляє бути обережними .

І все-таки, всупереч усьому , свято відбулося. Завдячуючи нашим ЗСУ, рідним липівчанам, яких понад 600 сьогодні захищають наш спокій, боронять нашу рідну Україну від рашистської навали.

У кожному освітньому закладі День знань відбувся за своїм особливим сценарієм і запам"ятається дітям, бо для цього постаралися і вчительські колективи, і батьки.

У ліцеї №1 свято поєднали із благодійною акцією і на користь ЗСУ зібрали певну суму коштів. Таким чином наші діти беруть участь і у захисті Батьківщини. Школярів, які представляли ліцей у виставці - конкурсі декоративно - ужиткового мистецтва " Люби і знай свій рідний край, відзначили дипломами.

Зі святом вас, дітки! Мирного неба і успіхів!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь