Пошук

ВІДБУЛОСЬ СЕКЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ ШКІЛ,

Дата: 01.09.2022 10:04
Кількість переглядів: 226

 яке провела Світлана Ковальчук-директор КУ.

На старті нового навчального року, в рамках серпневої педагогічної конференції, працівниками комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено секційне засідання із заступниками директорів закладів загальної середньої освіти Липовецької громади.

Директор центру Світлана Ковальчук проаналізувала роботу колективу за попередній період, перспективи та пропозиції щодо подальшої роботи у 2022-2023 н.р. Основою практичного засідання став підготовлений працівниками «Методичний кейс педагога». Це - своєрідний помічник для професійного зростання вчителя у рік, коли реформа Нової української школи стартує уже у базовій школі – 5 класі. Це відповідні пропозиції для спільної роботи з педагогічними колективами уже в нинішньому навчальному році. Це мобільне планування, яке формується та корегується відповідно до запитів адміністрації та вчителів закладів освіти.

Фахівці центру відкриті до спілкування, адже місія установи – консультування, обмін ідеями, взаємодія І челендж у відео-роликах, що протягом року розміщуються на YouTube каналі «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Липовецької міської ради, є тому підтвердженням, отримав підтримку та схвальні відгуки присутніх.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь