Пошук

РОБІТЬ КАЗКОВИМ ЖИТТЯ СВОЇХ ДІТЕЙ СВОЇМИ РУКАМИ!

Дата: 01.09.2022 09:59
Кількість переглядів: 248

У одному з п"ятиповерхових будинків , що у Липовці, пів року тому оселилась сім"я, вимушено переселена , в зв"язку із війною.

З того часу мешканці будинку зажили новим життям - активним. Цю активність привнесли у звичний спосіб існування саме ці люди. Прибули до нас вони із Миколаєва, см"я складається із 7 осіб. Найменшенькій -3 рочки. Не дивлячись на стрес, що довелось їм пережити, вони не втратили любові до життя, до людей і бажання жити і творити, всупереч всьому. Комунікабельні, добрі, щирі, відкриті вони стали організаторами добрих справ і багатьох мешканців будинку та й сусідніх будівель, спонукають до активності .

Так , за участі Вячеслава замінено двері на сучасні в будинку, а в даний час, завдяки його золотим рукам, набув казковості вже існуючий дитячий майданчик. Тут з"явилась мрія його дівчинки-хатинка на "курячих лапках", яка приваблює тепер всіх дітей.

Як ви пам"ятаєте, восени минулого року, у дворі цих чотирьох будинків завдяки ПрАТ "Зернопродукт МХП" виріс дитячий майданчик із гіркою, гойдалкою та іншими елементами. Сьогодні цей чудовий куточок доповнив ще й будиночок . Зразок такої хатинки у інтернет-мережі-25 тис. грн., а цей - зроблений своїми руками, значно цінніший!

Допомагали втілити ідею всі, у кого є малеча і хто не лінувався.Особливо активними були Михайло Шевчук, Ігор Мельник, Віктор Шевчук, Василь Чигур... Стругали, майстрували, фарбували-незабаром буде відкриття . Тепер увечері в дворі нема де яблуку впасти, не тільки малеча , а й батьки мають де розважитись.

ЦЕ ПРИКЛАД ДЛЯ НАСЛІДУВАННЯФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь