Пошук

ВІЙНА НЕ ВКРАДЕ У ДІТЕЙ ПЕРШИЙ ДЗВОНИК!

Дата: 31.08.2022 15:13
Кількість переглядів: 220

У МОН кажуть, що рішення про проведення Першого дзвоника кожен навчальний заклад ухвалює самостійно. І всі ми розуміємо, що війна змінить формат цього зворушливого свята.

Повноцінного свята Першого дзвоника, яке ми проводили попередні роки, у рік війни не буде.

Свято «Першого дзвоника» проведуть для наймолодшеньких-першокласників і для випускних класів. Кожен заклад складе програму і у свій визначений час буде святкувати.

Проте - для учнів, учителів та батьків свято 1 вересня завжди хвилююче та довгождане. Хтось вперше почує шкільний дзвінок, хтось стане випускником своєї школи, а на когось чекають нові відкриття у старшому класі. Не дивлячись на особливості навчання у воєнний період, хочу привітати і батьків, і учителів, і дітей із Днем знань. Навчання – це прихований скарб, це особливий світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, дорогі діти, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення, любові до рідної Вітчизни і гордості за неї. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок у чудовій Країні Знань. Хай кожен урок дарує цікаві відкриття, навчальний рік буде успішним, а вчителі допомагають осягати і поповнювати знання. Ростіть здоровими, щасливими у незалежній Україні, досягайте високих результатів у навчанні та нових вершин! Ваші знання, як ніколи, будуть необхідні у відбудові нової України, розвиненої європейської держави.

З повагою міський голова Віктор Бичков

На зображенні може бути: Остеоспермум та текст

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь