Пошук

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ, ЛИПІВЧАНИ!

Дата: 24.08.2022 08:36
Кількість переглядів: 250

Ця визначна дата навіки увійшла в історію нашої молодої держави вишитою багатьма поколіннями сторінкою , законодавчо закріпила вікові демократичні прагнення українського народу до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

З кожним роком поглиблюється усвідомлення цієї події і дати ,та значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян, і для нашого ворога, який не може нам дозволити жити вільно у своїй державі, шанувати свою історію, розвиватися, процвітати і бути в сім"ї вільних розвинених європейських держав. 

Цей день, 24 серпня 1991 року, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.

 Сьогодні, в умовах повномасштабної російської агресії, ми захищаємо свій вибір жити господарями в своєму домі.  Війна нас згуртувала, об"єднала і зробила сильними та незламними. 

Хочу побажати Перемоги та миру – нашій незалежній Україні! Щасливої долі на рідній українській землі – кожному з нас!

Вірте у щасливе майбутнє України, за яке проливають кров наші Воїни. Вони воюють не на чужій землі, а на рідній, і за наше з вами майбутнє. Правда за нами і перемога за нами! Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь