Пошук

КУЛЬТАРМІЙЦІ ЛИПОВЦЯ ОБ"ЄДНУЮТЬ ВІННИЧЧИНУ У БОРОТЬБІ З ВОРОЖОЮ НАВАЛОЮ!

Дата: 22.08.2022 09:59
Кількість переглядів: 241

БІЙЦІ НЕВИДИМОГО ПІСЕННОГО ФРОНТУ ЛИПОВЕЧЧИНИ ТРИМАЮТЬ СТРІЙ.

СЬОГОДНІ БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ " ПОВЕРТАЙСЯ ЖИВИМ!"

відбулася у м. Шаргород. Завдяки їм, наш культурний фронт не здає позицій, а патріотичною українською піснею веде вінниччан до ПЕРЕМОГИ!

Тепло і щиро приймають у територіальних громадах ВІнниччини наші гурти, які носять звання народного, "Лебедонька", "Веселий день", до душі усім дуети Ярослава Пшиворського та Олександра Терлецького, Юлії Кушнір та Ярослава Пшиворського, сольні пісні Геннадія Терлецького та Володимира Губрія, Руслани Гомонюк та Світлани Литвиненко...

Неперевершені!

Сьогодні в Шаргороді зібрано благодійні кошти в сумі 24 560 грн.

Нещодавно придбані за рахунок благодійності тепловізор та бінокль - вже служать нашим захисникам у боях за Україну. А вже знову фронтова скарбничка поповнилась новими благодійними внесками. Приємно долучатись і спостерігати за цим процесом, приємно, що люди не рахуються із власним часом і працюють на перемогу.

Чим сьогодні сприяємо спільній перемозі? Усім, чим можемо: починаючи від плетіння сіток, кікімор, волонтерських продовольчих перевезень, шиття розвантажівок, плитоносок, зборів коштів, завершуючи благодійними концертами та поїздками до військових. У кожного є вибір- хтось волонтерить у кінотеатрі, хтось працює на кухні, хтось перераховує на ЗСУ кошти, хтось організовує благодійні заходи, ярмарки . Всі ми усвідомлюємо, що лише гуртом можемо досягти результатів і нашої спільної перемоги.

І МИ ПЕРЕМОЖЕМО! МИ ОБОВ"ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕМО!

Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь